Med fokus på sjösäkerhet

Vi har producerat ett flertal unika böcker inom området sjösäkerhet med start år 2005 då den första utgåvan av Handbok Överlevnad till sjöss gavs ut. Nu är den snart såld i 6 000 exemplar!

2006 producerade vi Fickminne överlevnad i Livflotte åt Försvarets Materielverk. Samtidigt tryckte vi ett antal egna exemplar för civil marknad.

2008 år var det dags för Allt du behöver veta om Uppblåsbara Räddningsvästar. Tanken var att det skulle vara början på en "allt för dummies" inom säkerhet.

2015 sammanställde vi en mix av de ovanstående böckerna och utbildningsmaterial för att få fram Kursbok ISAF säkerhetskurser. 2020 uppdaterade vi WS Kursboken och utökade den med fler kapitel utifrån kursplanen för säkerhetskurser havskappseglare och långseglare.

I mars 2022 har vi reviderat WS Kursboken till 3.0 utifrån erfarenheterna som svenska havskappseglare gett oss i samband med 2020 och 2021 års kurser. Vi har utökat boken med fjorton sidor. Boken börjar säljas den 1 maj 2022.

I menyn ovanför bilden kan du välja att läsa mer om några av böckerna. Exempelvis så har Handbok för överlevnad till sjöss en egen Facebooksida, film på youtube mm.

Ett av våra huvudområden är att skriva och ge ut anpassad och relevant säkerhetslitteratur inom sjösäkerhet.

 

Det här är vår sjösäkerhetslitteratur

Totalsumma:
    Till kassan
    Tillagd i varukorgen