Planering av kurser 2024-2025

Planering av kurser 2024-2025

Vi har inlett planering av kommande säkerhetskurser för havskappseglare och skulle uppskatta spridning av information samt återkoppling från de som är intresserade/har behov av kurserna.

 Eftersom det inte gick att få ihop tillräckligt med deltagare till en egen refresherkurs under första halvåret så vore det bra med en återkoppling hur intresset/behovet ser ut kommande sju månaderna.  Har du ett behov av refresherkursen?, återkoppla när det skulle passa dig bäst!

En refresherkurs är nu även godkänd i kategori 3, Du kan göra en refresherkurs om ditt certifikat inte är äldre än sju år (två år efter utgången tid)

Vi tänker att vi kraftsamlar teoridelen till ett eller två tillfällen via ZOOM, och genomför de praktiska momenten tillsammans med en grundkurs.

Förhoppningen är att vi ska kunna genomföra minst en grundkurs i Stockholm (samt en praktisk dag för västkustboende) på västkusten.

I början av december avser vi annonsera när kurser genomförs jan – mars. Då öppnar även bokningsmöjligheten – föranmälan går redan nu.

Avsikten är en grundkurs vecka 5 torsdag  kväll (via Zoom), lördag (via Zoom) samt praktiska moment inkl pool på Bosön söndagen 2 februari.
Nästa tillfälle preliminärt vecka 12 med motsvarande upplägg. Har du som får detta ett behov av grundkursen?, återkoppla när det skulle passa dig bäst!

 

Vi kommer även att fortsätta med sjösäkerhetsintyget. Det är ett alternativ som är kortare och billigare än certifikatet.

2024-09-01 18:07
Totalsumma:
    Till kassan
    Tillagd i varukorgen